Specific CDW Food Allergy Management 6 x 300 g18.94€ Price including VAT 21%
The indicated prices are valid only 16.06.2024 when ordering goods online. |
Barības sastāvā ir maz dažādu atšķirīgu komponentu; pamatu veido olas un rīsi. Abiem šiem komponentiem ir zems alergēniskums, tādēļ tie ir ideāli piemēroti hipoalerģisku barību izgatavošanā.
Patiecoties ļoti kvalitatīviem un viegli asimilējamiem komponentiem, barība ir īpaši labi piemērota pacientiem ar tievo zarnu iekaisumu
Psilliums (lielās ceļtekas sēnala) – ir šķīstošas šķiedras, kurām piemīt arī želējošas īpašības, kas absorbē šķidrumu apjomā, kas daudzkārt pārsniedz to svaru. Psilliums ir pazīstams ar savu pozitīvo iedarbību uz gremošanas trakta darbības regulāciju.
Sastāvs un piedevas
Jērs, rīsi, vitamīni un mikroelementi (tai skaitā helatizēti mikroelementi, zivju eļļa, saulespuķu eļļa, minerālvielas, celulozes pulveris, psillums, dekstroze, ksiloze.
Nesatur mākslīgās krāsvielas, aromatizētājus un garšas pastiprinātājus.
Analītiskais sastāvs
Uzturvielas | Uz 100g | Uz MJ |
Metaboliskā enerģija | 564 |
|
Olbaltumvielas | 7.6 | 13.4 |
Tauki | 5.4 | 9.6 |
Ogļhidrāti | 16.1 | 28.6 |
Šķiedrvielas | 1.0 | 1.8 |
Kalcijs | 0.22 | 0.39 |
Fosfors | 0.18 | 0.32 |
Nātrijs | 0.16 | 0.29 |
Omega-3 taukskābes | 0.68 | 1.21 |
Attiecība n-3:n-6 | 1:3 | 1:3 |
Ūdens | 67.5 |
|
Izpēte, uzglabāšana & brīdinājumi
Barības diennakts norma var svārstīties atkarībā no suņa šķirnes, apkārtējās vides, gadalaika, aktivitātēm utt. Tādēļ ir ieteicams sekot suņa kondīcijai un svaram, lai atkarībā no tā varētu regulēt barības daudzumu.
Kg | g tievs | g normāls | g resns |
1 | 90 | 75 | 60 |
2 | 150 | 125 | 100 |
3 | 205 | 170 | 135 |
4 | 255 | 210 | 170 |
5 | 300 | 250 | 200 |
6 | 345 | 285 | 230 |
8 | 425 | 355 | 285 |
10 | 500 | 420 | 335 |
12 | 575 | 480 | 385 |
14 | 645 | 540 | 430 |
16 | 715 | 595 | 475 |
18 | 780 | 650 | 520 |
20 | 845 | 705 | 565 |
25 | 1000 | 830 | 665 |
Brīdinājumi
Nav ieteicams
Papildus informācija
Animal: | Dogs |
---|---|
Unit weight: | 1.800 kg |
Your name: | |
---|---|
Your e-mail: | |
Your question: | |